Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:29 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Tulcea investeşte în imobiliare la Constanţa

ro

28 Aug, 2017 00:00 1919 Marime text
Pe data de 25 august, Biodam SRL a obţinut de la Primăria Constanţa două certificate de urbanism. Potrivit celor două acte, societatea va ridica un imobil de patru etaje pe strada Griviţei şi un bloc cu destinaţia locuinţe pe strada Olteniei.
 
Astfel, Certificatul de urbanism nr. 2586 presupune „Construire imobil 2s+p+4e apart-hotel cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor“. Imobilul va fi edificat pe strada Griviţei nr. 40.
 
Cel de-al doilea document, Certificatul de urbanism nr. 2588, presupune „Construire imobil S+P+3e locuinţe colective cu condiţia încadrării în reglementările urbanistice aprobate privind destinaţiile admise cu condiţionări), împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor“. Respectivul bloc va fi ridicat pe strada Olteniei nr. 34.

Biodam SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, în anul 2006. Sediul social al firmei este în comuna Baia. Capitalul social subscris, de 150.400 de lei, integral vărsat, este compus din 15.040 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gigi Uda, născut în Babadag, Tulcea, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al cerealelor, al seminţelor, al furajelor şi al tutunului neprelucrat.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii