Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța vrea să ridice o hală. Unde ar urma să fie amplasată?

ro

08 May, 2023 00:00 1554 Marime text
  • Documentația are o valabilitate de 12 luni
 
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Multiservice Cyclop VTM SRL, care dorește să realizeze o investiție pe strada Vârful cu Dor nr. 26 din Constanța.
 
Mai precis, pe parcela cu număr cadastral 220567, prin CU 1326 din data de 4 mai 2023, se dorește edificarea unei hale parter cu bioruri, împrejmuirea terenului și organizarea de șantier. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
Reamintim că în urmă cu un an, Primăria Constanța a lansat în consultare publică propunerile preliminare asupra Planului Urbanistic Zonal pentru terenul delimitat de strada Vârful cu Dor la nord-vest, strada Margaretei la nord- est, aleea Incintă Sere la sud- vest și limite cadastrale imobile la sud-est. Imobilul care a general PUZ-ul este situat pe strada Vârful cu Dor nr. 26, loturile 12, 13, 14, 15, 16, 17 și 19.

PUZ-ul urmărește stabilirea unor noi reglementări cu privire la regimul de construire, înălțimea maximă admisă, procentul de ocupare al terenului, coeficientul de utilizare și retragerea clădirilor față de aliniament.
 
Multiservice Cyclop VTM SRL
 
Conform confidas.ro, pe anul 2021, firma a raportat peste 4,4 milioane lei cifră de afaceri, cât și un profit de 1,1 milioane lei, la o cifră de 17 angajați.
 
Înființată în anul 2010, firma are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Pionierului nr. 3A, județul Constanța. activitatea principală a societății constă în „Întreținerea și repararea autovehiculelor”, conform codului CAEN. Asociat unic și administrator este Florin-Bogdan Vătămanu. Firma are peste 150 de contracte publice, în valoare de peste jumătate de milion de lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii