Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noir Estate SRL modifică blocul de pe strada Salviei, din Constanța

ro

03 Dec, 2022 16:05 1683 Marime text
 
  • Prin AC 1081 din data de 29 noiembrie 2022, pe strada Salviei nr. 9 din Constanța, este avizată modificarea proiectului autorizat cu AC 230/2022
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Noir Estate SRL prin Bâlă Bogdan, ce vizează investiția de pe strada Salviei.
 
Mai exact, prin AC 1081 din data de 29 noiembrie 2022, pe strada Salviei nr. 9 din Constanța, este avizată modificarea proiectului autorizat cu AC 230/2022 prin modificări interioare, reamenajare și închidere parțială terasă existent, modificare acces auto pe teren, reconfigurare și suplimentare parcare cu două locuri de parcare în sistem supraetajat. Documentul are o valabiltiate de 24 de luni.
 
Prin AC 230 din data de 17 martie 2022, Noir Estate SRL va modifica proiectul de pe strada Salviei nr. 9, din zona Palazu Mare. Documentul se referă la modificarea proiectului autorizat cu AC 1459/2020 – Construire imobil de locuințe colective P+4-5E+etaj tehnic, împrejmuire teren, prin modificări parter și etaj tehnic, schimbare destinație parter dintr-o zonă a casei scării în birou și schimbare destinație etaj tehnic în locuințe colective, suplimentarelocuri de parcare și regim final de înălțime P+4-5-6E. Documentul este valabil 12 luni. Totodată, fix lângă, este edificată o altă clădire, de către fima Cambela Prod SRL, controlată de Bela Tănase.
 
Despre Noir Estate SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2021, pe strada Murelor din Constanța. Asociați în firmă sunt Nicoleta Bâla și Viorica Micu. Administratori sunt Bâlă Bogdan George și Suciu Micu Ovidiu Mihai.
 
Conform Confidas.ro, Nicoleta Bâla este asociat și în Noi Residence Development SRL. Bâlă Bogdan George este în firmele: Act Business Tools SRl, Ideal Vita Pharma SRL, Noir Apartments SRL, Noir Residence Development SRL, Noir SB SRL, VBS Noir Construct SRL. Viorica Micu este asociat și în Noir Residence Development SRL. Suciu Micu Ovidiu Mihai apare și în Auto Survey Company SRL, Auto Survey SRL, Noir Apartments SRL, Noir SB SRL, Noir Residence Development SRL și VBS Noi Cnstruct SRL.
 
Salviei 6
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul imobiliar dezvoltat în Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe colective S+P+5E+6R+7R, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Salviei, nr. 6. Investitori sunt Bâlă Bogdan George, Suciu Micu Ovidiu Mihai.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.11.2022.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției din data de 10 august 2021, prin care se constituie, se înregistrează și se înmatriculează societatea Noir Apartments SRL. Sediul social al firmei va fi pe strada Păpădiei, din municipiul Constanța, iar activitatea principal a societății, conform codului CAEN, va fi „dezvoltare imobiliară”. Totodată, capitalul social va fi de 300 de lei, cu un număr de 30 de părți sociale, iar fondatori sunt Cristian Alexandru Bâlă, Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Toți trei vor avea și funcția de administrator. Durata de funcționare a firmei este nedeterminată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Încă un bloc de 7 etaje în municipiul Constanța! Cine sunt investitorii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii