Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un bloc de 7 etaje în municipiul Constanța! Cine sunt investitorii

ro

15 Nov, 2022 14:29 5475 Marime text
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul imobiliar dezvoltat în Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe colective S+P+5E+6R+7R, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Salviei, nr. 6. Investitori sunt Bâlă Bogdan George, Suciu Micu Ovidiu Mihai.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.11.2022.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției din data de 10 august 2021, prin care se constituie, se înregistrează și se înmatriculează societatea Noir Apartments SRL. Sediul social al firmei va fi pe strada Păpădiei, din municipiul Constanța, iar activitatea principal a societății, conform codului CAEN, va fi „dezvoltare imobiliară”. Totodată, capitalul social va fi de 300 de lei, cu un număr de 30 de părți sociale, iar fondatori sunt Cristian Alexandru Bâlă, Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Toți trei vor avea și funcția de administrator. Durata de funcționare a firmei este nedeterminată.
 
Amintim că tot în august, Noir Estate SRL a obținut un certificat de urbanism pentru modificara unui imobil în curs de execuție în municipiul Constanța, pe strada Salviei. Prin CU 2458 din data de 18 august  2021, SC Noir Estate SRL, prin Bâlă Bogdan George a cerut modificarea proiectului autorizat cu AC 1459/22.10.2020 „Construire imobil de locuințe P+4-5E+etaj tehnic, locuințe collective, împrejmuire teren și organizer de șantier” prin modificări parter și etaj ethnic, schimbare destinație parter și etaj tehnic, schimbare destinație parter dintr-o zonă a casei scării în birou și schimbare destinație etaj tehnic în locuințe colective; suplimentare locuri de parcare și regim final de înălțime de P+4-5-6E”. Valabilitatea documentului este de 24 de luni, iar imobilul este amplasat pe strada Salviei nr. 9.
 
Despre Noir Estate SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe aleea Murelor, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Nicoleta Bâlă și Viorica Micu, ambele cu 50% din capitalul social. Administrator sunt Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Firma are ca principală activitate „dezvoltare imobiliară”.
 
RECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Blocul ridicat de Noir Estate SRL, în Constanța, va fi supraetajat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii