Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:02 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocul ridicat de Noir Estate SRL, în Constanța, va fi supraetajat

ro

20 Aug, 2021 00:00 813 Marime text
  • Noir Estate SRL a obținut un certificat de urbanism pentru modificara unui imobil în curs de execuție în municipiul Constanța
  • Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe aleea Murelor
 
Noir Estate SRL a obținut un certificat de urbanism pentru modificara unui imobil în curs de execuție în municipiul Constanța, pe strada Salviei.
 
Prin CU 2458 din data de 18 august  2021, SC Noir Estate SRL, prin Bâlă Bogdan George a cerut modificarea proiectului autorizat cu AC 1459/22.10.2020 „Construire imobil de locuințe P+4-5E+etaj tehnic, locuințe collective, împrejmuire teren și organizer de șantier” prin modificări parter și etaj ethnic, schimbare destinație parter și etaj tehnic, schimbare destinație parter dintr-o zonă a casei scării în birou și schimbare destinație etaj tehnic în locuințe colective; suplimentare locuri de parcare și regim final de înălțime de P+4-5-6E”.
 
Valabilitatea documentului este de 24 de luni, iar imobilul este amplasat pe strada Salviei nr. 9.
 

Despre Noir Estate SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe aleea Murelor, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Nicoleta Bâlă și Viorica Micu, ambele cu 50% din capitalul social. Administrator sunt Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Firma are ca principală activitate „dezvoltare imobiliară”.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii