Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la complexul rezidențial ridicat de fiul lui Cristi Borcea, la Constanța. Se va edifica și o sală de fitness!

ro

14 Apr, 2022 00:00 2223 Marime text
  • Fiul lui Cristi Borcea, Patrick Cristian Borcea, modifică complexul imobiliar din Constanța
 
Fiul lui Cristi Borcea, Patrick Cristian Borcea, modifică blocurile de pe strada General de Brigadă Ioan Eremia nr. 7, din sudul municipiului Constanța.
 
Mai exact, Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism nr. 627 din data de 12 aprilie 2022, pentru Geometrik Build SRL, pentru modificarea proiectului în curs de execuție, autorizat cu AC 533/20.03.2020, „Construire imobile cu destinația de locuințe colective P+8E” prin recompartimentări interioare apartamente, modificare configurație scări interioare și etaj tehnic, modificări fațade, modificare înălțimi niveluri, reamenajare acces incintă și plan de situație, elemente semnalistică și împrejmuire și construire sală de fitness P+1E. Documentul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 977 din data de 29 martie 2021, pentru societatea Geometrik Build SRL. Este vorba de implicarea societății în investiția de șase blocuri P+8E, de pe strada General Brigadă Ioan Eremia, din zona de sud a orașului.
 
Cele șase blocuri aparțin societății South Side Constanța Residence SRL. Certificatul de Urbanism nr. 977 din data de 29 martie 2021, Geometrik Build SRL va amenaja organizarea de șantier pentru lucrarea de bază autorizată cu AC 533/20.03.2020 pentru „Construire 6 imobile cu destinația de locuințe colective P+8E".
 
Prin AC 533/20.03.2020, SC South Side Constanta Residence și Dumitru Vasile au autorizat ridicarea de imobile cu destinația de locuințe colective P+8E.

 
Ce este interesant este că asociații din Geometrik Build SRL sunt asociați în altă firmă, Geometrik Construction & Engineering SRL, cu asociații din firma South Side Constanta Residence.

 

Despre Geometrik Build SRL, societate controlată de fiul lui Cristi Borcea

 
 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe strada Pictor Theodor Aman. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Patrick Cristian Borcea, fiul lui Cristi Borcea, cu un aport de 50% la capitalul social și Valentin Țăranu, care deține 50%. Ambii dețin și calitatea de administratori ai firmei care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În anul 2021, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 802.179 lei.
 

 
Patrick Cristian Borcea este fiul lui Cristian Borcea, fost finanțator al clubului Dinamo București. El mai este asociat în următoarele firme: Geometrik Construction & Engineering SRL, Royal Art Events SRL și Top Alfa Development SRL.

 
Ţăranu Valentin mai este asociat în firmele Designex Decore SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL, Harbest Casino SRL, Port Shipping & Engineering SRL și PSE Electric Prest SRL.

 

SC South Side Constanța Residence SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2017, cu sediul social pe strada Pictor Theodor Aman, municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Black Sea Residence Construct SRL. Administrator este Daniel Constantin. Societatea are ca activitate principală „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2020, firma a raportat 0 cifră de faceri, 0 angajați, și o pierdere de 5.288 lei
 

Black Sea Residence Construct SRL a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în Constanța, pe strada Pictor Theodor Aman. Capitalul social este de 1.500 de lei, cu un număr de 150 de părți sociale, cu valoarea nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Cristian Stamatoiu, cu o cotă de 60% și Daniel Constantin, cu un aport de 40%. Administrator este Daniel Constantin la societatea cu activitate principală – „ Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2020, firma a raportat 0 cifră de faceri, 0 angajați, și o pierdere de 904 lei.

Cristian Stamatoiu este asociat în ACV Engineering SRL, CCS Engineering SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL. Daniel Constantin apare în firmele Digital Concept SRL, Digital Compact Net SRL, Network System Communication SRL, Premium Digital SRL, Southside Constanta Residence SRL, Studio Net Trading SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Ce se construiește:
Fiul lui Cristi Borcea va organiza șantierul la investiția pentru ridicarea mai multor blocuri de 8 etaje, la Constanța


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii