Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Dan Mugurel Raica modifică spitalul privat din Eforie Sud, județul Constanța. Unitatea sanitară oferă servicii de recuperare medicală

ro

22 Feb, 2024 17:00 1131 Marime text
  • Asclepios SRL, deținută de medicul Dan Mugurel Raica, va modifica unitatea sanitară privată din orașul Eforie Sud. Spitalul va fi extins pe orizontală.
  • În plus vor fi amplasate balcoane exterioare, un elevator, va fi înființat un bazin nămol și un lift exterior. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
Firma Asclepios SRL, controlată de asociatul unic Dan Mugurel Raica, a solicitat acordul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța pentru modificarea proiectului autorizat prin A.C. nr.78 din 08.05.2020.
 
Ulterior Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat prin A.C. nr.78 din 08.05.2020 prin modificări de compartimentări interioare, extindere pe orizontală, amplasare balcoane exterioare, elevator, bazin nămol și lift exterior, modificări fațade – unitate sanitară privată cu paturi – specialitate recuperare medicală și boli cronice (spitalizare continuă și de zi, ambulatoriu de specialitate și cabinete medicale)”. Imobilul este amplasat în județul Constanța, orașul Eforie Sud, Aleea Mercur, FN și str. Faleză nr.22.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Asclepios SRL din Constanța, strada Ion Movilă, nr.21, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
 

Despre Asclepios SRL

 
 
Înființată în anul 1992, firma are sediul pe strada Ion Movila nr. 21 din Eforie Sud, județul Constanța și desfășoară activități de asistență spitalicească. Raica Dan Mugurel este asociat unic și administrator.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 89 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 18.271.683 lei și un profit de 2.446.355 lei.
 
Potrivit termene.ro, Dan Mugurel Raica mai este asociat în următoarele firme: Andorra International SRL, Confident SRL, Euromaterna SA, Euromaterna Group investment SRL, Euromaterna Imobiliare SRL și Tar-Decirom SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Techirghiol Farma Cosmetics SRL, controlată de fostul primar Adrian Stan, undă verde de la APM Constanța pentru laboratorul de săpunuri naturale

Hotel din Eforie Sud, transformat în unitate sanitară privată pentru recuperare medicală şi boli cronice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii