Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidiea Samara, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru blocul de 8 etaje pe care îl dorește ridicat în Mamaia

ro

11 May, 2022 00:00 1300 Marime text
  • Pe 10 mai 2022, municipalitatea a publicat în registrul Certificatelor de Urbanism răspunsul cu privire la investiția dorită de Samara Lidiea în stațiunea Mamaia
 
Primăria Constanța a dat răspuns negativ pentru eliberarea Certificatului de Urbanism cerut de Lidiea Samara pentru investiția din Mamaia.
 
Pe 10 mai 2022, municipalitatea a publicat în registrul Certificatelor de Urbanism răspunsul cu privire la investiția dorită de Samara Lidiea în stațiunea Mamaia, zona Braseria Neptun, parcela 207654, Constanța. „Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Construire imobil locuințe colective cu regim de înălțime 2S+P+6E+7ER+8ER cu funcțiuni de spa, restaurant, piscină interioară și piscine exterioare, platforme de parcare subterane și supraterane, amenajare peisagistică, împrejmuire teren”. Documentul e valabil 12 luni.
 
Reamintim că în decembrie 2021, Sammarina SRL prin Samara Lidiea a obținut certificatul de urbanism de la Primăria Constanța pentru investiția din Constanța.

 
Conform documentului, investitorul dorește „construirea imobil locuințe colective cu regim de înălțime 2s+p+6e+7r+8r cu funcțiuni de spa, restaurant, piscină interioară acoperită și piscine exterioare, platforme de parcare subterane și supraterane, amenajare peisagistică, împrejmuire teren”.
 
 
Reamintim că recent, Primăria Constanța a emis o nouă autorizație de construire pentru societatea menționată, pentru modificări la apart-hotelul pe care îl ridică în stațiunea Mamaia.

 
Mai exact, prin AC 959 din data de 9 decembrie 2021, Sammarina Imobiliare SA dorește să modifice compartimentarea interioară la proiectul în curs de execuție autorizat cu AC 1241/08.09.20920 – construire imobil P+4-5E, apart-hotel, comerț. Documentul este valabil 12 luni.
 
 
Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 1241 în data de 8 septembrie 2020, lucrările începând în octombrie 2020, urmând a fi finalizate în octombrie 2022. Hotelul se află în stațiunea Mamaia, în apropiere de hotel Modern.

 
Amintim că în noiembrie 2019, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+4-5e (etaj 5 retras) cu funcţiunea de apart-hotel, comerţ”, amplasat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Modern. Reamintim că societatea Sammarina Imobiliare SA a obținut, pe data de 31 august 2019, de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 2737 pentru „Construire imobil P+4-5E cu funcțiunea de apart-hotel, comerț“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sammarina dorește să ridice un alt bloc la Constanța! Va avea 8 etaje
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii