Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sammarina dorește să ridice un alt bloc la Constanța! Va avea 8 etaje

ro

17 Dec, 2021 00:00 2126 Marime text
  • Investițiile Sammarina continuă la malul mării
 
Sammarina SRL prin Samara Lidiea a obținut certificatul de urbanism de la Primăria Constanța pentru investiția din Constanța.
 
Conform documentului, investitorul dorește „construirea imobil locuințe colective cu regim de înălțime 2s+p+6e+7r+8r cu funcțiuni de spa, restaurant, piscină interioară acoperită și piscine exterioare, platforme de parcare subterane și supraterane, amenajare peisagistică, împrejmuire teren”.
 
Reamintim că recent, Primăria Constanța a emis o nouă autorizație de construire pentru societatea menționată, pentru modificări la apart-hotelul pe care îl ridică în stațiunea Mamaia.
 
Mai exact, prin AC 959 din data de 9 decembrie 2021, Sammarina Imobiliare SA dorește să modifice compartimentarea interioară la proiectul în curs de execuție autorizat cu AC 1241/08.09.20920 – construire imobil P+4-5E, apart-hotel, comerț. Documentul este valabil 12 luni.
 
 
Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 1241 în data de 8 septembrie 2020, lucrările începând în octombrie 2020, urmând a fi finalizate în octombrie 2022. Hotelul se află în stațiunea Mamaia, în apropiere de hotel Modern.

 
Amintim că în noiembrie 2019, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+4-5e (etaj 5 retras) cu funcţiunea de apart-hotel, comerţ”, amplasat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Modern. Reamintim că societatea Sammarina Imobiliare SA a obținut, pe data de 31 august 2019, de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 2737 pentru „Construire imobil P+4-5E cu funcțiunea de apart-hotel, comerț“.
 
Sammarina, în datele Registrului Comerțului

Sammarina a fost înființată în anul 1991, având sediul social pe șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța. Capitalul social al firmei este de 90.000 de lei. Asociații din firmă sunt: Alexandru Sama, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 10%, Maria-Corina Cușu, cu o cotă de participare de 10%, Lidiea Samara, cu o cotă de 25%, Stere Samara, cu o cotă de 55%. Maria-Corina Cușu, Lidiea Samara și Stere Samara sunt administratorii firmei.

Cenzorii/Auditorii din firmă sunt Nicolae Nantu, Elena Bădică, Stelian Grasu, Georgeta Pavel.
 
Activitatea principală a firmei este „Activităţi de servicii anexe transportului pe apă”. În anul 2018, firma a avut 2 salariați, la o cifră de afaceri de 5.583, iar pierderea a fost de 665.419 lei.
 
Sammarina Imobiliare SA, în datele Registrului Comerțului 
 
Înființată în anul 1991, Sammarina Imobiliare SA are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.158.310 lei, integral vărsat, este compus din 463.324 de acțiuni nominative. Sammarina Imobiliare SA este controlată de Sammarina SA, cu 18,114% din capitalul social, Samara Lidiea, cu 34,986% din capitalul social, Samara Stere, cu 43,473% din capitalul social, Listă cu 719 acționari, cu 3,427% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate sunt: Samara Stere - membru CA, Samara Alexandru - membru CA, Samara Lidiea - membru CA. Cenzorii firmei sunt: Giumba Dumitru, Fotu Aurel, Chirvasitu Cristina, Grasu Stelian.
 
În anul fiscal 2020, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 8.047.460 lei, cu un profit de 5.247.103 lei. Conform confidas.ro, Dumitru Giumba mai este cenzor la Axiopolis SA, Bursa Maritimă și de Mărfuri SA și la Sammo Petro Gaz Oil SA. Stelian Grasu mai este administrator la Carmeco SA și la Retracon Grup SRL, cât și asociat la Grasco Trading SRL și Pindul Exim SRL, cât și cenzor la Sammarina SA. Alexandru Samara mai este asociat la Alcoval Pharm SRL, CSB Sports Manager SRL, Drugs4All SRL, Ecosammo Târgușor SRL, Paristrion Shipping Management SRL, Saghrocosta SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammarina Port Agency SRL, Sammarina Sea Side SRL, Sammoconstruct SRL, Sammoteb Energy SRL, Sammowind SRL și The Untouchables SRL. Lidiea Samara mai este asociat la Sammarina Medical SRL, Sammarina SA și Sammarina Sea Side SRL. Stere Samara mai este în firmele Axiopolis SA, Ecosammo Târgușor SRL, Energy Innovative Solutions SRL, Eneryo Wind SRL, Lilicii di Pindu SRL, Paristrion Shipping Management SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammarina Port Agency SRL, Sammarina SA, Sammarina Sea Side SRL, Sammarina Shipping and Trading SRL, Sammoconstruct SRL, Sammocop Cooperativă Agricolă, Sammoteb Energy SRL, Sammowind SRL și Socep SA.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Modificări la hotelul ridicat de Sammarina Imobiliare SA în stațiunea Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii