Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:58 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lake Street Residence SRL a solicitat acord de mediu pentru un imobil de patru etaje în zona Campusului Universitar din Constanța

ro

04 Apr, 2020 00:00 1519 Marime text

SC Lake Street Residence, prin Mihai Cătălin Deac, a solicitat acord de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, necesar pentru construirea unui imobil de patru etaje în zona Campusului Universitar din Constanța.


În acest sens, a depus la APM Constanța proiectul „Construire imobil S+P+Mezanin+4etaje(etajul 4 duplex)+etaj tehnic – locuințe colective, subsol – parcare, parter – spații comerciale; organizare de șantier; (cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați și regim de înălțime)“, propus a fi amplasat în Constanța, zona Campus Universitar, parcela VN551, lot 1+lot2. Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanta. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.


Reamintim că pe data de 13 februarie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 672 - „Construire imobil S+P+M+4 etaje (etajul 4 duplex)+etaj tehnic-locuințe colective, subsol-parcare, parter - spații comerciale, organizare de șantier“. Investiția va fi realizată în zona Campusului Universitar, parcela VN 551, lot 1+lot, municipiul Constanța. Pe data de 14 octombrie 2019 Lake Street Residence SRL a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 3728 - „Modificare proiect în curs de execuție autorizat conform A.C. nr. 1335 din 20.08.2019 - Construire imobil S+P+3e locuințe colective, subsol general, parcări auto - prin supraetajare cu un nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirilor, conform Legii nr. 50/ 1991, recompartimentări interioare și refațadizare. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.
 

Lake Street Residence SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2017, Lake Street Residence SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mioara Deac este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere 10.243 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 10.243 lei.


Citește și:

Imobil de patru etaje în zona Campusului Universitar. Act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Lake Street Residence SRL
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii