Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de 12 etaje, în Saturn. Cine este investitorul

ro

02 Jul, 2021 00:00 4595 Marime text
  • Lake Street Residence SRL și Const Media Services SRL ridică un bloc de 12 etaje în Saturn
  • Documentația a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Lake Street Residence SRL și Const Media Services SRL
 
Este vorba de proiectul „Construire ansamblu apartamente de vacanță S+D+P+12E Duplex + terasă circulabilă, cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Saturn, strada Greenport, nr. 23,  județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul: Lake Street Residence SRL prin Deac Mihai – Cătălin și Const Media Services SRL prin Crăciunescu Constantin - Adrian, cu adresa în municipiul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre Lake Street Residence SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în municipiul Constanța, aleea Voinicului. Capitalul social este de 200 de lei, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic este Mioara Deac, care are și calitate de administrator al firmei. Activitatea principală a firmei o reprezintă „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În anul 2018, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 10.243 lei. În anul 2019, societatea a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu un profit 64.878 lei. Mioara Deac mai este acționar la In&Out Doors Decor SRL.
 

Despre Const Media Services SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Constantin Crăciunescu și Constantin Adrian Crăciunescu. Cel din urmă este și administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 6.309 lei, cu o pierdere de 323.104 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și

Lake Street Residence SRL, două investiții în zona Campusului Universitar. În ce stadiu sunt

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii