Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:59 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de cinci etaje, la Jupiter. Investitorul mai are un proiect amplu, la Saturn

ro

21 Sep, 2021 00:00 968 Marime text
  • Bloc de apartamente de vacanță la Jupiter
  • Investitorul este Const Media Services SRL
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constnața anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a societății Const Media Services SRL, prin asociat și administrator Crăciunescu Constantin-Adrian.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru edificarea unui imobil D+P+5E, apartamente de vacanță, anexă parter, piscină, parcare, împrejmuire teren și organizare de șantier. Investiția urmează a fi realizată pe strada Gala Galaction nr. 1B, din localitatea Jupiter, Mangalia.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că societatea Const Media Services SRL dorește să ridice la Saturn, alături de Lake Street Residences SRL, un imobil de 12 etaje.
 
Despre Const Media Services SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Constantin Crăciunescu și Constantin Adrian Crăciunescu. Cel din urmă este și administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 6.309 lei, cu o pierdere de 323.104 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește Undă verde de la Mediu pentru imobilul de 12 etaje, din stațiunea Saturn, județul Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii