Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții imobiliare pe strada Putna din municipiul Constanța! Riveranii au formulat obiecții (documente)

ro

07 Jan, 2021 00:00 2675 Marime text
  • Doi investitori au depus anul trecut la primăria Constanța documentațiile pentru realizarea a două Planuri Urbanistice de Detaliu pentru două investiții imobiliare pe strada Putna din municipiu
  • Cele două terenuri au o suprafață de 289 mp și respectiv 300 mp, sunt libere de construcții și se află în proprietatea privată a inițiatorilor
  • În timpul consultării publice, au fost primite mai multe sesizări din partea riveranilor
  • Obiecții vizează regimul de înălţime ale noilor imobile propuse de P+2E, care le va depăşi pe cele ale imobilelor învecinate

Doi investitori au depus anul trecut la primăria Constanța documentațiile pentru realizarea Plan urbanistic de detaliu – construire imobil P+2E și reglementare accese carosabile și pietonale“, pe strada Putna, nr. 2E, lotul 1/1/2/1 și “Plan urbanistic de detaliu – construire imobil P+2E și reglementare accese carosabile și pietonale“, pentru lotul 1/2.

Cele două terenuri au o suprafață de 289 mp și respectiv 300 mp, sunt libere de construcții și se află în proprietatea privată a inițiatorilor PUD-urilor.

Documentațiile s-au aflat în consultare publică, iar recent, municipalitatea a publicat pe site-ul său, raportul consultării.

În timpul consultării, au fost primite mai multe sesizări din partea riveranilor, care vizează obiecții cu privire la reglementările propuse, respectiv: regimul de înălţime ale noilor imobile propuse, de P+2E, care le va depăşi pe cele ale imobilelor învecinate.

Printr-o altă sesizare se solicită studiu de însorire şi micşorarea regimulul de înălţime de la P+2E aşa cum este propus, la P+1E aşa cum sunt toate imobilele din zonă, vezi secțiunea "documente".

Cei doi investitori sunt Ştefan Marius şi Andrei Ciutacu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii