Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:56 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție imobiliară pe strada Tulcei din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

ro

30 Nov, 2022 00:00 1591 Marime text
  • Inițiatorii PUZ-ului sunt Maria Roșu, Ștefan Roșu și Sorina Culea
  • Elaboratorul PUZ-ului este SC Project Team Architecture and Design SRL
  • Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 04.12.2022
  • Planul Urbanistic Zonal se elaborează în vederea modificărilor planurilor urbanistice pentru terenul identificat cu nr. cadastral 202588 de pe strada Tulcei nr.2 din municipiu

 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal/Elaborare PUZ pentru zonadelimitată de Bulevardul Tomis, strada Badea Cârțan, Aleea Murelor și Strada Tulcea, conform avizului de oportunitate nr.195034 din 27.12.2021.

Inițiatorii PUZ-ului sunt Maria Roșu, Ștefan Roșu și Sorina Culea.

Elaboratorul PUZ-ului este SC Project Team Architecture and Design SRL.

Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 04.12.2022, vezi secțiunea „documente".

Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, în atenția Serviciului Strategii și Planificare Urbană.

Planul Urbanistic Zonal se elaborează în vederea modificărilor planurilor urbanistice pentru terenul identificat cu nr. cadastral 202588. Imobilul care a generat PUZ-ul este situat pe str. TuIcei nr. 2.

Documentația va conține zonificarea funcțională la nivel de PUZ care detaliază prevederile PUG pentru zona locuințelor colective existente (circulații auto, pietonale, spații verzi, parcaje, construcții edilitare), precizarea funcțiunilor clădirilor existente și a regimului de înălțime.

Construcțiile propuse se vor racorda la rețelele de utilități existente, costurile realizării infrastructurii necesare vor fi suportate de către investitori iar accesul auto și pietonal va fi asigurat din circulațiile publice existente în zona de studiu, fără incomodarea circulației publice ori a accesului la vecinătăți.

Totodată, locurile de parcare necesare obiectivelor propuse vor fi asigurate în limita proprietății, fără afectarea domeniului public ori a proprietăților învecinate.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un SRL cu obiect de activitate repararea autovehiculelor vrea să ridice un bloc de locuințe în cartierul Compozitorilor (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii