Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În așteptarea răspunsului de la APM Constanța Imobilul de șase etaje ridicat de Euro Vial Residence în Mamaia Nord crește în înălțime

ro

13 Mar, 2019 00:00 3778 Marime text
Euro Vial Residence SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru modificarea unui imobil ridicat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Brizei, nr. cadastral: 117520.
 
În acest sens, a depus la agenția de mediu proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC 76212018 «Imobil P+6E locuințe colective» prin supraetajare, recompartimentări interioare, modificare fațade și amenajare spații comerciale restaurante la parter, pentru realizare imobil P+9E - locuinţe colective“.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, zilnic, între orele 9.00 şi 13.30. Tot aici pot fi depuse și eventualele observații și sugestii.
 

Euro Vial Residence SRL, în datele Registrul Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Ion-Virgil Lixandru, cu 70% din capitalul social, şi Laurenţiu-Mugurel Manta, cu 30% din capitalul social. Nelu Voicilă este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 475 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Fostul consilier local Virgil Lixandru a primit răspuns de la Primăria Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară pe bulevardul Mamaia

Firma lui Ion Virgil Lixandru ridică un bloc de apartamente în zona hotelului Venus din Mamaia

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii