Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:13 17 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma lui Ion Virgil Lixandru ridică un bloc de apartamente în zona hotelului Venus din Mamaia

ro

12 Dec, 2016 00:00 4369 Marime text
Afacerile fostului consilier local PNL Ion Virgil Lixandru prosperă, aşa că una dintre societăţile pe care acesta le deţine intenţionează să dezvolte un proiect imobiliar în staţiunea Mamaia. Recent, Primăria Municipiului Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 4086 pentru societatea SC Euro Vial Holding SRL, care doreşte să deruleze proiectul „Construire Imobil P+6+8 E, cu funcţiunea de apart-hotel“ în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Venus.
Potrivit Registrului Comerţului, firma Euro Vial Holding SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în Municipiul Constanţa, pe strada Oborului nr. 27. Capitalul social, în valoare de 210 lei, este deţinut în proporţie de 95% de Ion Virgil Lixandru, născut pe 1.01.1969, şi Nelu Voicilă, născut pe 18.08.1961, care are 5% din capitalul social. Administratorul societăţii este Nelu Voicilă. Potrivit codificării CAEN, Euro Vial Holding SRL se ocupă cu activităţi de „restaurante“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Ion Virgil Lixandru este asociat în mai multe societăţi, printre care Agertrans SRL, Casy Prod SRL, Euro Vial Lighting SRL şi G K System SRL.

Citeşte şi:

Ion Virgil Lixandru se retrage din societatea Viga Agro Company! Câţi bani a câştigat în urma tranzacţiei

Fostul consilier liberal Virgil Ion Lixandru şi-a mai făcut o firmă

Ti-a placut articolul?

Comentarii