Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Lucrări de prospecțiuni pentru apă geotermală din perimetrul Vadu Oii. Documentație, depusă la Mediu

ro

13 Feb, 2024 09:14 731 Marime text
 
                                  
 
Agentia pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de compania Varoterm SRL.
 
Este vizat proiectul „Lucrări de prospecțiuni pentru apă geotermală din perimetrul Vadu Oii SUD, județul Constanța”, propus a fi amplasat în jud. Constanta, orasul Hârșova, satul Vadu Oii, str. Vulturului nr. 4.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta
 
 

Despre Varoterm SRL

 
Firma este înființată în anul 2021, iar conform termene.ro nu a fost raportată cifră de afaceri, societatea a avut o pierdere de 40.168 lei și un singur salariat. Activitatea principală, conform codului CAEN este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”, sediul social fiind la Vadu Oii, județul Constanța. Vasile Roșu este asociat unic, cât și administrator.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Imobiliare Constanța COMCM SA se poate apuca de desființat construcțiile de pe bulevardul Aurel Vlaicu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii