Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Cum va arăta blocul de 4 etaje pe care Mariana Carastere îl va edifica în Mamaia Nord? Va avea piscină

ro

14 Oct, 2023 16:56 1122 Marime text
  • Vorbim de proiectul „Construire imobil locuințe Ds+P+4E cu spațiu comercial la parterul clădirii, piscină exterioara, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”
  • Se dorește amenajarea spațiilor de parcare, atât exterioare, cât și la demisolul clădirii, acoperindu-se astfel necesarul legal de locuri de parcare

În august 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat în Mamaia Nord de Carastere Mariana.
 
Vorbim așadar de proiectul „Construire imobil locuințe Ds+P+4E cu spațiu comercial la parterul clădirii, piscină exterioara, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”, în judeţul Constanţa, orașul Navodari, zona Mamaia Nord, str. A6 nr. 33, lot 3/3+3/4.

Recent, pe portalul APM Constanța a fost depus memoriul de prezentare aferent proiectului amintit mai sus.
 
Amintim că, în vara anului 2022, Mediul a decis că „este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4e cu destinația de hotel, restaurant la parterul clădirii, piscină exterioară, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str A6, FN, lot 3/3+3/4  județul Constanța, titular.

 

Date din proiect

Imobilul situat în intravilan județul Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. A6, lot 3/3+3/4, CF 116594, teren în suprafață de 750 mp, se află în proprietatea Marianei Carastere. La parterul clădirii se va regăsi holul de acces în imobil și un restaurant cu bucătăria aferentă. La etajele superioare se regăsesc spațiile de locuit.

Se dorește amenajarea spațiilor de parcare, atât exterioare, cât și la demisolul clădirii, acoperindu-se astfel necesarul legal de locuri de parcare. Se dorește amenajarea unei piscine exterioare, a aleilor de acces, atât auto, cât și pietonale, se dorește realizarea împrejmuirii terenului și amenajarea spațiilor verzi.

Valoarea investiției este de 4.112.391 lei, conform memoriului de prezentare, iar perioada de implementare este de 24 de luni.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Imobiliare Constanța Bloc de patru etaje în Mamaia Nord. Cine este investitorul?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii