Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Bloc de patru etaje în Mamaia Nord. Cine este investitorul?

ro

03 Aug, 2023 18:00 1517 Marime text
  • Vorbim așadar de proiectul „Construire imobil locuințe Ds+P+4E cu spațiu comercial la parterul clădirii, piscină exterioara, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat în Mamaia Nord de Carastere Mariana.
 
Vorbim așadar de proiectul „Construire imobil locuințe Ds+P+4E cu spațiu comercial la parterul clădirii, piscină exterioara, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”, în judeţul Constanţa, orașul Navodari, zona Mamaia Nord, str. A6 nr. 33, lot 3/3+3/4.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Amintim că în vara anului 2022, Mediul a decis că „este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4e cu destinația de hotel, restaurant la parterul clădirii, piscină exterioară, spații de parcare, alei de acces auto și pietonale, împrejmuire și amenajare spații exterioare”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str A6, FN, lot 3/3+3/4  județul Constanța, titular.
 
Terenul are o suprafață de 750 mp. Valoarea investiției este de peste 3 milioane de lei, iar perioada de implementare propusă este de 24 de luni.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce se construiește Perla Majestic ridică cinci imobile de două etaje, în Mamaia Nord

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii