Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Blocul grecilor din Piața Ovidiu va fi modificat. Ce voiau să facă cu mansarda?

ro

05 Mar, 2024 09:16 2670 Marime text
Primăria Constanța a eliberat, pe 4 martie 2024, un certificat de urbanism pentru Oro Invest SRL, pentru imobilul pe care îl edifică în Piața Ovidiu din municipiu.
 
Prin CU 579 din 4 martie 2024 pentru modificare proiect in curs de executie, autorizat cu AC nr.1113/14.08.2020 ”Reamenjari interioare si modificare fatade imobil existent S+P+7E+M, schimbare partiala in alimentatie publica” prin: modificare fatade, recompartimentari interioare, refunctionalizare subsol- imobil existent alimentatie publica si locuinte colective S+P+7E+M. Documentul nu poate fi utilizat pentru: „Transformare mansarda in etaj fara modificarea inaltimii autorizate” întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate prin HCL nr.416/21.11.2003 și regimul de înălțime deja autorizat. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că în 2020, Societatea Oro Invest SRL, controlată de grecii Skantzikas Ioannis şi Gioxas Antonios, au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Constanţa acord de mediu pentru reamenajarea imobilului existent S+P+7e+M - schimbare parţială destinaţie în alimentaţie publică.
 

Oro Invest SRL, în datele Registrului Comerţului


Înmatriculată în anul 2007, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt grecii Skantzikas Ioannis şi Gioxas Antonios. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

În anul fiscal 2022, societatea cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de 0 lei şi o pierdere de 694.444 lei.


Conform termene.ro, Gioxas Antonios mai apare în firmele Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Mec-El Project Engineering, Innotube SRL, Fotona Shine Retention SRL si Black Sea Suppliers SRL.
 

Skantzikas Ioannis apare și în firmele Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Innotube SRL, Fotonia Shine Retention SRL, Black Sea Suppliers SRL și Thermopick Insulation SRL.
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Imobiliare Constanța Oro Invest SRL modifică blocul de 7 etaje din Piața Ovidiu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii