Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europroiect SRL şi Oro Invest SRL nu mai fuzionează. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

ro

26 Mar, 2018 00:00 2465 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial, „Gioxas Antonios şi Ioannis Skantzwas“, în calitate de asociaţi ai societăţii Europroiect SRL, au luat, în Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 2 martie, o decizie importantă.
 
Asociaţii au decis să renunţe la procedura de fuziune a societăţii Europroiect SRL, cu sediul în Constanţa, în calitate de societate absorbantă, cu societatea Oro Invest SRL, cu sediul în bulevardul Aurel Vlaicu nr. 191, municipiul Constanţa. Ca urmare a renunţării la procedura de fuziune prin absorbţie cu societatea Oro Invest SRL, în calitate de societate absorbită, Europroiect SRL, în calitate de societate absorbantă, nu va prelua patrimoniul societăţii absorbite prin transferarea tuturor activelor şi pasivelor acesteia. Ca urmare a renunţării la procedura de fuziune prin absorbţie, societatea Oro Invest SRL va continua să existe şi va desfăşura activitatea conform reglementărilor legale. Deciziile Adunării Generale a societăţii Europroiect SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 

Totul despre SC Europroiect SRL

 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul în Constanţa, iar obiectul principal de activitate constă în activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică şi alte activităţi profesionale şi ştiinţifice. SC Europroiect SRL are un capital social subscris de 5.956.461 de lei, integral vărsat. Asociaţi sunt Ioannis Skantzikas, născut în Grecia, Atena, cu 40% din capitalul social, şi Antonios Gioxas, de asemenea născut în Grecia, cu 60% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratori ai firmei.
 
SRL-ul are puncte de lucru în comuna Mihail Kogălniceanu, parcela A609/1, sola 131, judeţul Constanţa, în municipiul Piteşti, cartier Prundu, tarlaua 17, în municipiul Piteşti, pe şoseaua Vestului nr. 26, în municipiul Bacău, pe strada A. Tolstoi nr. 12, în municipiul Târgovişte, aleea Mănăstirea Dealu nr. 7, în municipiul Oradea, pe strada Borşului nr. FN, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, în comuna Ghiroda din judeţul Timiş, în municipiul Braşov, pe bulevardul Griviţei nr. 3, în municipiul Ploieşti, pe strada Poligonului nr. 3, în municipiul Constanţa, pe strada Lirei nr. 33B, în municipiul Cluj-Napoca, pe bulevardul Muncii nr. 18, în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 367/379; în municipiul Galaţi, pe strada Traian nr. 437 C - birou administrativ, iar un alt punct de lucru se află în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău.
 
În 2016, cifra de afaceri netă a Europroiect SRL a fost de 10.358.270 de lei, numărul de salariaţi a fost 47, iar pierderea înregistrată a fost de 2.219.452 de lei. Vă reamintim că Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef cu 600.000 de euro.
 
De la Registrul Comerţului mai aflăm că Ioannis Skantzikas este asociat în următoarele societăţi: Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL, Romexpress Line SRL şi Eurobalkan Blasting SRL (radiată). Ca administrator apare în majoritatea acestor firme şi, în plus, în firma Zolmar Ius SRL, din Agigea. Gioxas Antonios mai apare ca asociat şi în Romexpress Line SRL, Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate), Metal Trade SRL şi Oro Construct SRL.
 
Citeşte şi:
 
Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas au stabilit Europroiect SRL a fuzionat cu Oro Invest SRL

C.N.D. Residence Investment vrea să modifice blocul de lângă hotelul Ibis din Constanţa. Proiectul fusese demarat de grecii de la Europroiect (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii