Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Perla Majestic ridică cinci imobile de două etaje, în Mamaia Nord

ro

12 Jan, 2022 00:00 1684 Marime text
  • Terenul care face cauza investiției are o suprafață de 11.866 mp
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul despre decizia luată în cazul proiectului de investiție al societății Perla Majestic SA.
 
APM a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul imobiliar „Construire ansamblu imobile locuințe colective P+2E și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Podului, FN, parcela A219/7, nr. cadastral 107402, județul Constanța. Titular al proiectului este Leonard-Claudiu Buianu pentru SC Perla Majestic SA.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Terenul care face obiectul investiției are o suprafață de 11.866 mp, fiind în proprietatea Perla Majestic SA. Conform proiectului depus la Mediu, pe terenul situat în zona orașului Năvodari, zona Tabără Ecluză, proprietarul dorește construirea unui ansamblu de imobile locuințe P+2E format din cinci corpuri și împrejmuirea terenului. Imobilele vor avea ca destinație locuirea colectivă și vor cuprinde fiecare, la parter și etaje unități locative cu una, două și trei camera. 
 
Perioada de implementare este de 24 de luni. La parter vor fi amenajate 6 apartamente cu 3 camere și cinci garsoniere. La etajul 1 și 2 vor fi la fel, 6 apartamente cu 3 camere și 5 garsoniere. 
 

Despre Perla Majestic SA

 
Societatea a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în București, Sectorul 1, strada Horia Măcelariu. Asociați în firmă sunt MBM Phen Holding SA, care deține 98,45% din acțiuni, Acționari persoane juridice – 0,59% și PPM Listă Acționari PF – 0,95%. Președinte al CA-ului este Morad Ep Hassan Haidar Batoul, iar membri în CA sunt Chirri Nabil și Silviu Calafus.  În 2020, firma a raportat 86 de salariați, la o cifră de afaceri de 34.078.822 lei, cu un profit de 13.059.827 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Perla Majestic SA ridică noi imobile în Mamaia Nord. Unde vor fi amplasate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii