Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:56 06 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de opt etaje în Mamaia, zona Pinguin. Real Estate Investment SRL a obținut un certificat de urbanism

ro

12 Jun, 2019 00:00 586 Marime text
Real Estate Investment SRL continuă demersurile pentru ridicarea blocului de 8 etaje în stațiunea Mamaia, zona Pinguin.
 
Pe data de 7 iunie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1991, care constă în „Construire imobil D+P+5-8 etaje cu destinația de hotel-apartament cu 111 unități de cazare și împrejmuire teren“. Investiția este realizată în Mamaia, careul D1, lot 7,8, 9. Recent Real Estate Investment SRL anunța publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța a unui proiect de ridicare a unui imobil cu funcțiune hotelieră.
 
Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a declarat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil D+P+5-8E cu destinația de Hotel Apartament cu 111 unități și împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Pinguin. Terenul are o suprafață de 2.292 mp, potrivit actelor de proprietate și măsurătorilor cadastrale, aparținând societății Real Estate Investment SRL. Zona unde va răsări noul hotel cuprinde hotelurile Pinguin și Scandinavia și vile turistice. Pentru funcțiunea propusă de hotel-apartament cu 111 unități, necesarul minim de locuri de parcare este de 50 de locuri, din care 4 locuri de parcare aferente persoanelor cu handicap, iar 5 pentru personal. De asemenea, se va amenaja o suprafață de 307,37 metri pătrați de spațiu verde, care reprezintă 13,41% din suprafața totală a terenului.
 

Despre Real Estate Investment SRL

 
Real Estate Investment SRL a luat ființă în anul 2001, având sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social al firmei este de 1.010 lei, compus din 101 părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei. Asociați sunt Diva Star SRL, cu 1% din capitalul social, Iancu Cușu și Mirela Cușu, fiecare cu 49,5% din capitalul social. Administratorul firmei este Iancu Cușu. Activitatea principală a societății constă în închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Conform Registrului Comerțului, în anul 2017, firma a avut un salariat, un profit de 21.242 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 90.353 de lei.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii