Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:46 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje, pe malul lacului Siutghiol. Ce a solicitat investitorul de la Agenția de Mediu (document)

ro

16 Jan, 2019 00:00 449 Marime text
Refalex Star SRL, pentru Waldy Com Sales & Logistics SRL, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+5-8 etaje, cu destinația de hotel, apartament cu 111 unități și împrejmuire teren“, în vederea obținerii acordului de mediu. Investiția va fi realizată în stațiunea Mamaia, zona Pinguin, careul D1, lot 7, 8 și 9.
 
Vecinătățile amplasamentului sunt: la nord - proprietate privată IE 216105 (cu funcțiune turistică - vilă turistică), la est - bulevardul Mamaia, la sud - proprietate privată IE 228128 (cu funcțiune turistică - vilă turistică; fațadă ce dispune de goluri pentru ferestre care nu asigură luminarea unor încăperi de locuit sau pentru alte activități care necesită lumină naturală), la vest - lacul Siutghiol.
 
Amplasamentul studiat este proprietatea privată a SC Waldy Com Sales & Logistics SRL, conform contractului de alipire, autentificat prin încheierea nr. 1522 din 21.12.2007. Beneficiarul dorește construirea unei clădiri cu funcțiunea de hotel-apartament, având regimul de înălțime D+P+8E, ce se încadrează volumetric în zona predominant turistică din care face parte. Construcția va respecta tipologia predominantă a amplasării față de aliniament a construcțiilor existente.
 
Investitorul propune realizarea unei construcții cu funcțiunea hotel-apartament, cu 111 unități și cu un regim de înălțime D+P+8E, retrasă de la aliniament (pentru a respecta tipologia predominantă a zonei în ceea ce privește amplasarea față de aliniament). Pentru funcțiunea propusă de hotel apartament cu 111 unități, necesarul minim de locuri de parcare este de 50 de locuri (din care 4 locuri de parcare aferente persoanelor cu handicap/5 locuri de parcare pentru personal).
 
Amenajarea propusă pe terenul studiat prevede o suprafață de aproximativ 258,61 de metri pătrați de spațiu verde amenajat la sol, care reprezintă 11,28% din suprafața totală a terenului de 2.292 metri pătrați conform măsurătorilor. Se propun lucrări de amenajare caracteristice amenajărilor tip grădină ce au ca scop îmbunătățirea calității locuirii. Restul suprafeței de spațiu verde necesar pentru atingerea procentului minim de 50% va fi amenajată pe suprafața fațadei principale, fațadei posterioare, fațadei laterale dreapta și fațada laterală stânga, pe suprafața stâlpilor și a pereților aferenți demisolului, cât și pe terasele aferente clădirii propuse, astfel: suprafață spații verzi pe fațade și pe stâlpii de la demisol = 380,00 metri pătrați (16,58%); iar suprafață spații verzi pe terase = 913,16 metri pătrați (39,84%).
 
Reamintim că, în septembrie, 2018, Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța a analizat solicitarea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil D+P+8 etaje cu funcțiunea de hotel apartament cu 111 unități și împrejmuire teren. Inițiatorul PUD-ului este Waldy Com Sales & Logistics SRL, prin Refalex Star SPRL.
 

Despre Waldy Com Sales & Logistics SRL

 
Înființată în anul 2009, firma are sediul social în satul Sudiți, comuna Poșta Câlnău, județul Buzău. Capitalul social subscris, de 2.200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 220.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Voiculescu Cristina Amelia, născută pe 25.04.1965, și Voiculescu Adrian, născut pe 09.07.1964, fiecare cu 50% din capitalul social. Refalex Star SPRL, reprezentată prin Angelo Florian, este lichidator judiciar. Waldy Com Sales & Logistics SRL se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
În prezent, societatea este în dizolvare, este sub incidența Legii nr. 85/2006. Voiculescu Cristina Amelia mai este asociată în alte firme radiate: Ultra-Com Trading SRL, Unic Distribution & Logistics SRL, Valmi Invest SRL, Waldy Com SRL. La rândul său, numele lui Voiculescu Adrian apare în Activ Transport Service SRL, Alco Impex Service SRL, European Management Center SRL, GUD SRL, SC Imex SRL, Quantum Computers SRL, Unic Contab Business SRL, Waldy Com SRL.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza memoriul depus la APM Constanța. 
 
Citește și:
 
Cum va arăta imobilul de opt etaje ridicat de Waldy Com Sales & Logistics pe malul lacului Siutghiol (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii