Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru „Demolarile vor continua si pe timpul verii"

ro

14 May, 2010 03:13 1545 Marime text
cap_5.jpgDupă ce acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe plajă a continuat la Costineşti şi 2 Mai, şeful Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa, Gigi Chiru, a precizat că demolările vor continua şi pe durata sezonului estival: „Doar un procent cuprins între 30% şi 50% din construcţiile amplasate ilegal pe plajă au fost distruse de proprietari sau de către echipele noastre, de restul ne vom ocupa în lunile ce urmează până când o să ne atingem obiectivul stabilit".

Acesta a mai precizat că în plin sezon obiectivele de pe plajă ilegale sunt mai uşor de identificat decât în restul anului. Acţiunea desfăşurată ieri la 2 Mai şi Costineşti a vizat desfiinţarea a opt active ridicate fără autorizaţie de construire. Potrivit celor declarate de şeful ITC în staţiunea 2 Mai s-a demolat PF Ciocârlan, iar în Costineşti toaleta pe care inspectorii ITC descoperiseră, în urmă cu câteva săptămâni, că proprietarii au transformat-o în restaurant.

Demersul echipelor de inspectori ITC, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Durabile şi Turismului şi reprezentanţi ai Prefecturii Constanţa continuă astăzi la Eforie şi Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii