Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:02 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorii formaţiei Pindu au trecut la imobiliare După George Chendru, şi Gigi Sima va ridica un bloc de patru etaje

ro

11 May, 2018 00:00 6932 Marime text
Un bloc de patru etaje va fi ridicat în cartierul constănţean Palazu Mare. Gigi Sima a prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire bloc de locuinţe colective P+4E“, solicitând emiterea acordului de mediu.
Precizăm că Gigi Sima este membru fondator al formaţiei Pindu, înfiinţată în anul 1989 alături de George Chendru, Nicu Sifiringa, Nicu Caraiola şi Nicu Jurca.
 
Blocul de locuinţe colective P+4E va fi amplasat în municipiul Constanţa (stradă nespecificată, FN, sola 34, parcela VN285, lot A10 şi lot A9), Palazu Mare. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, din strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, publicul poate depune şi eventualele sesizări şi observaţii la sediul APM Constanţa.
 

Şi George Chendru va ridica un imobil

 
Reamintim că societatea Gudy Optim Solution SRL, deţinută de George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, a depus anul trecut, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, proiectul privind construirea unui imobil P+4E - locuinţe colective. Imobilul urmează să fie ridicat în municipiul Constanţa, parcela VN 280 - lot a1/13. Recent, APM Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării decizii etapei de încadrare, şi anume: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Terenul pe care va fi realizată investiţia imobiliară are o suprafaţă de 418 mp. Viitoarea clădire va avea o suprafaţă construită de 241,15 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 876,82 mp şi va găzdui 12 unităţi locative. În urma studierii temei de proiectare şi a condiţiilor din teren, se propune realizarea unei clădiri cu regim de înălţime de P+4E cu terasă necirculabilă. Sistemul constructiv va fi alcătuit din cadre de beton armat pentru suprastructură şi fundaţii continue de beton aşezate pe un pat de piatră pentru fundaţie. Legătura între parter şi etaje se propune a se realiza prin intermediul unei scări interioare realizate din beton. Scara va face legătura între toate nivelurile dintre parter şi etajele 1, 2, 3 şi 4. Accesurile auto şi pietonal la teren se vor realiza din strada Oslo.
 
Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune construirea unui imobil cu destinaţia locuinţe colective. Amplasamentul se află în Constanţa, la nord-est A1/12, la nord-vest A1/12, la sud-est lot A1/14 şi sud-vest A2, strada Oslo, proiectat conform PUZ sau identificat prin planul de situaţie, cadastral. Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietate a beneficiarului şi este în prezent liber de construcţii.
 
Gudy Optim Solution SRL a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. George Chendru, născut pe 8.07.1975, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Citeşte şi:
 
George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, va ridica un bloc de patru etaje

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii