Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, va ridica un bloc de patru etaje

ro

28 Feb, 2018 00:00 4509 Marime text
Societatea Gudy Optim Solution SRL, deţinută de George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, a depus anul trecut, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, proiectul privind construirea unui imobil P+4E - locuinţe colective, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa.
 
Imobilul urmează să fie ridicat în municipiul Constanţa, parcela VN 280 - lot a1/13. Recent, APM Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării decizii etapei de încadrare, şi anume: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Terenul pe care va fi realizată investiţia imobiliară are o suprafaţă de 418 mp. Viitoarea clădire va avea o suprafaţă construită de 241,15 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 876,82 mp şi va găzdui 12 unităţi locative.
 
În urma studierii temei de proiectare şi a condiţiilor din teren, se propune realizarea unei clădiri cu regim de înălţime de P+4E cu terasă necirculabilă. Sistemul constructiv va fi alcătuit din cadre de beton armat pentru suprastructură şi fundaţii continue de beton aşezate pe un pat de piatră pentru fundaţie. Legătura între parter şi etaje se propune a se realiza prin intermediul unei scări interioare realizate din beton. Scara va face legătura între toate nivelurile dintre parter şi etajele 1, 2, 3 şi 4.
 
Accesul auto şi pietonal la teren se propune a se realiza din strada Oslo. Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune construirea unui imobil cu destinaţia locuinţe colective. Amplasamentul se află în Constanţa, la nord-est A1/12, la nord-vest A1/12, la sud-est lot A1/14 şi sud-vest A2, strada Oslo, proiectat conform PUZ sau identificat prin planul de situaţie, cadastral. Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietate a beneficiarului şi este în prezent liber de construcţii.

Gudy Optim Solution SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. George Chendru, născut pe 8.07.1975, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; fabricarea biscuiţilor şi a pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie; fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare; fabricarea prin tricotare sau croşetare a altor articole de îmbrăcăminte; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire; comerţ cu ridicata al deşeurilor şi al resturilor; comerţ cu amănuntul al florilor, al plantelor şi al seminţelor, comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi al hranei pentru acestea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi al bijuteriilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine; activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente de transport aerian.
 
George Chendru este membru fondator al formaţiei Pindu, înfiinţată în anul 1989 alături de Gigi SimaNicu Sifiringa, Nicu Caraiola şi Nicu Jurca.
 
Citeşte şi:
 
De la activităţi de interpretare artistică, la imobiliare George Chendru, fondator al formaţiei Pindu, ridică un imobil de patru etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii