Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:31 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Epure, a demarat construcţia şi Tonis Trade Locuitorii de pe strada Călăraşi din Constanţa, „străjuiţi“ de blocuri

ro

07 May, 2016 00:00 3745 Marime text

În luna ianuarie a anului 2015, firma constănţeană Tonis Trade SRL obţinea Autorizaţia de Construire nr. 90/14.01.2015, valabilă 12 luni. Actul viza o adresă din Constanţa - strada Călăraşi nr. 44 -, unde firma avea să ridice un bloc de locuinţe colective în termen de 36 de luni. Construcţia pentru imobilul D+P+3+4E a început acum câteva zile. La doar câţiva metri distanţă de acest nou bloc urmează să fie edificată o altă construcţie.
 
Amintim că Elena Epure este iniţiatoarea unui PUZ prin care a propus stabilirea de reglementări urbanistice noi cu privire la regimul de construire, diversificarea funcţiunilor din zonă şi înălţimea maximă admisă. Investitoarea Elena Epure propune la adresa Călăraşi nr. 59 un imobil cu P-3e-M, cu înălţime de 15 metri, astfel că cei care locuiesc la case în acest cartier vor fi „străjuiţi“ de noi construcţii, de două-trei ori mai înalte decât imobilele lor.

Citeşte şi
De la vilă şi curte, a ajuns la bloc de trei nivele şi mansardă. Vecinii lui Epure, cu jalba-n proţap la Primăria Constanţa şi la… DNA?! (galerie foto)
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, societatea Tonis Trade SRL a fost înfiinţată în anul 1994. Capitalul social este deţinut de Sorin Ştefănescu, născut în anul 1955, în Constanţa, (40%), Iulia Oana Florea, născută în anul 1981, în Constanţa (30%), şi Dragoş Florin Ştefănescu, născut în anul 1987, în Constanţa (30%).
 
Administratorii societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice în magazine specializate“, sunt Eugen Petică şi Sorin Ştefănescu. În anul 2014, societatea cu 64 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 22.580.782 de lei şi un profit net de 18.815 lei.
 
Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere despre această investiţie de la firma Tonis Trade, dar sunând la numerele de telefon fix care erau disponibile la Registrul Comerţului nu am reuşit să intrăm în legătură cu nimeni din conducerea firmei, iar la unicul număr de mobil ne-a răspuns o persoană care a declarat că nu are nicio legătura cu societatea.
 
Firma nu este la prima investiţie imobiliară, în luna februarie a acestui an depunând la APM memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+8E+terasa circulabilă, cu funcţiunea de vilă turistică“, care urmează să fie ridicat în zona Butoaie din staţiunea Mamaia. De asemenea, firma deţine şi complexul Le premier din Satul de Vacanţă.
 

Citeşte şi
Bloc de opt etaje, în zona Butoaie
Proprietarul hotelului Le Premier din Satul de Vacanţă, o nouă investiţie imobiliară 

 
Tonis Trade SRL a mai obţinut o autorizaţie de construire pentru hotelul Le Premier, din Satul de Vacanţă 

Ti-a placut articolul?

Comentarii