Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două hoteluri de patru etaje vor fi ridicate în Saturn. Cine este investitorul

ro

11 Dec, 2020 00:00 3861 Marime text
  • La APM Constanța a fost depusă documentația pentru ridicarea a două imobile de patru etaje, la Saturn
  • Investitor este Dia Litoral SRL
  • Funcțiunea clădirilor va fi de aparthotel

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru un proiect imobiliar la Mangalia

Este vorba despre „Construire și dotare două aparthoteluri S+P+4E, împrejmuire teren și racord la utilități, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul prezentului certificat de urbanism”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport, nr.11, lot 2/1. La acest proiect, titular este Dia Litoral
 

SRL prin Mătăsaru Marian-Henk

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la adresa titularului Dia Litoral SRL din județul Constanța, municipiul Mangalia, str. 1 Decembrie 1918, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

Investiții

Amintim că aceeași firmă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța, în luna mai 2020, un acord de mediu pentru ridicarea unui imobil cu cinci etaje în municipul Mangalia, strada Oituz, iată a primit răspuns.
 

Dia Litoral SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2011, societatea Dia Litoral SRL are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 10.800 de lei, integral vărsat, este compus din 1.080 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stoica Silviu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.


Citește și

Bloc de cinci etaje în municipiul Mangalia. Dia Litoral SRL a primit răspuns de la APM Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii