Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de urbanism Restaurantul Mcdonald’s din zona Delfinariu Constanța, modificat

ro

08 Nov, 2021 00:00 3734 Marime text
  • Noi modificări la Mcdonald’s Constanța, cel din zona Delfinariu
 
Primăria municipiului Constanța a emis un nou document de urbanism pentru Premier Restaurants Romania SRL, care dorește să facă alte modificări la restaurantul Mcdonald’s, din zona Delfinariu.
 
Așadar, prin Certificatul de Urbanism 3370 din data de 4 noiembrie 2021, societatea menționată dorește să extindă cabinele drive ale restaurantului de pe strada Zorelelor, din zona Delfinariu, prin modificări interioare și exterioare la construcția existentă P+1E.
 
Amintim că Prin AC 630, eliberată la data de 25 august 2021, SC Premier Restaurant Romania SRL, care controlează lanțurile de restaurante de tip fast-food McDonalds, prin Ștefan Andrei Pătrașcu, va aduce modificări la punctul de lucru de pe strada Zorelelor, din Constanța, zona Delfinariu.
 
Este vorba de restaurantul de la Delfinariu, care va avea următoarele schimbări: „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace publicitate exerioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”.
 
 
Amintim că Primăria municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism nr. 961, pe 26 martie 2021, Premier Restaurants Romania SRL, urmează să implementeze următorul proiect „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace de publicitate exterioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
Totodată, prin Certificatul de Urbanism nr. 961, eliberat pe 26 martie 2021, Premier Restaurants Romania SRL, a  implementat următorul proiect „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace de publicitate exterioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”.

 

Despre Premier Restaurants Romania SRL


 
Societatea a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în București, Sector 1, pe șoseaua Nicolae Titulescu. Capitalul social este de 7.305.376,65 lei.asociat unic este Premier Capital SRL, iar administrator sunt Carmelo Hili, Victor Tedesco, Paul Drăgan, Camilleri Geoffrey. Activitatea principală a firmei este reprezentată de „Restaurante”, conform codului CAEN. În anul 2019, firma a raportat 3.859 angajați, la o cifră de afaceri de 926.933.037 lei, iar profitul a fost de 127.875.027 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Drive-thru-ul de la McDonalds Delfinariu va suferi modificări


Poziția McDonald’s, cu privire la închiderea restaurantului din zona Delfinariu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii