Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

McDonalds Delfinariu va suferi modificări. A fost emisă Autorizația de Construire

ro

26 Aug, 2021 00:00 3335 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru societatea care deține restaurantul McDonalds
  • Vor fi făcute modificări la restaurantul din zona Delfinariu

Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru societatea care deține restaurantul McDonalds din zona Delfinariu.
 
Prin AC 630, eliberată la data de 25 august 2021, SC Premier Restaurant Romania SRL, care controlează lanțurile de restaurante de tip fast-food McDonalds, prin Ștefan Andrei Pătrașcu, va aduce modificări la punctul de lucru de pe strada Zorelelor, din Constanța, zona Delfinariu.
 
Este vorba de restaurantul de la Delfinariu, care va avea următoarele schimbări: „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace publicitate exerioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”.
 
 
Amintim că Primăria municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism nr. 961, pe 26 martie 2021, Premier Restaurants Romania SRL, urmează să implementeze următorul proiect „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace de publicitate exterioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
Despre Premier Restaurants Romania SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în București, Sector 1, pe șoseaua Nicolae Titulescu. Capitalul social este de 7.305.376,65 lei.asociat unic este Premier Capital SRL, iar administrator sunt Carmelo Hili, Victor Tedesco, Paul Drăgan, Camilleri Geoffrey. Activitatea principală a firmei este reprezentată de „Restaurante”, conform codului CAEN. În anul 2019, firma a raportat 3.859 angajați, la o cifră de afaceri de 926.933.037 lei, iar profitul a fost de 127.875.027 lei.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii