Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de la Primărie O firmă va ridica o hală și locuințe de serviciu, în municipiul Constanța

ro

21 Feb, 2023 00:00 1122 Marime text
  • Amintim că în toamnă, Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul imobiliar
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru o firmă care dorește să investească în Constanța.

Este vorba de CU 545 din data de 20 februarie 2023 pentru compania Elemo SRL, care dorește să investească pe parcela A1033/15/2/1, loc. Constanţa. Conform documentului, este vorba de edificarea unei hale parter și imobil P+2E cu funcțiunea de locuințe de serviciu și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 12 luni de la emitere. 

Amintim că în toamnă, Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire hală parter și imobil P+2E cu funcțiunea de locuințe de serviciu, cu respectarea utilizărilor admise pentru hală parter”,  propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Vârful cu Dor, nr. FN –SERE, F, Sola 107, parcela A1033/15/2/1.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Despre Elemo SRL


Firma este înființată în anul 1994 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Vârfu cu Dor. Asociați în firmă sunt Pavel Gârdea – 62%, Ioan Popoviciu – 15%,  Alexandru Mirel Burcea – 10%, Ștefan Răzvan Gîrdea – 10%, Vasile Cristian Mircea – 3%. Popoviciu Ioan și Pavel Gârdea sunt adminisrtatorii companiei. Cu 41 de salariați, în 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 13 milioane lei, cu un profit de 340.528 lei. Totodată, societatea  a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.614.100 lei.
 
Alexandru Mirel Burcea mai apare în firma Only OLR SRL, iar Ștefan Răzvan Gîrdea este în In Town SRL și Blue Lighthouse SRL.
 
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
 
Elemo SRL ridică o hală și un bloc de locuințe de serviciu în municipiul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii