Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să fie director în Primăria Constanța?

ro

09 Aug, 2022 17:36 2408 Marime text
  • Proba scrisă pentru concurs va avea loc pe 16 august la ora 10.00, iar interviul candidaților admiși va fi susținut pe 18 august
     

Primăria Constanța organizează luna aceasta concurs pentru funcția de director executiv al Direcției Logistice din Primăria Constanța.
La concurs s-au înscris trei candidați. George Nicolae, fost inspector ANAF Constanța și delegat intermar la conducerea Direcției Logistice, Burcea Alexandru-Mirel, asociat în Elemo SRL și Only Olr SRL.

În 2019, Elemo SRL a solicitat de la Primăria Constanța de emitere acord PUZ - pentru teritoriul delimitat de strada Vârful cu Dor, alei de acces, incintă sere pentru amenajare hală și imobil cu două etaje.

Al treilea candidat este Alin Cezar Vintilă, consilierul cu atribuții de comunicare al primarului Chițac, coordonator al Biroului de presă din Primăria Constanța și președintele Fundației „Pontica” înființată de Consiliul Local Municipal.

Proba scrisă pentru concurs va avea loc pe 16 august la ora 10.00, iar interviul candidaților admiși va fi susținut pe 18 august.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii