Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispare hotelul Select din Mamaia și „răsare“ un bloc de 11 etaje! Iată ce document a eliberat Primăria Constanța

ro

05 Nov, 2022 00:00 3233 Marime text
  • La finele anului 2019, Inproiect SRL a cumpărat Hotelul Perla de la omul de afaceri Mohammad Murad, pentru aproximativ 4 milioane de euro
  • Hotelul Select se află în zonia Piațetei Mamaia
  • Hotelul va fi demolat, conform intenției însușită încă din anul 2020 și va fi edificată o clădire de 11 etaje
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Inproiect SRL, care dorește să invetească în zona piațetei din Mamaia, pe terenul unde se află, în prezent, hotel Select.
 
Este vorba de CU 2674 din data de 4 noiembrie 2022, prin care se dorește întocmirea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil apartamente de vacanță și spații comerciale la parter, cu regim de înălțime S1+S2+P+10E-11E retras pe amplasamentul hotelului Select din Mamaia. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Reamintim că Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 2837 din data de 11 septembrie 2020 pentru Hotel Select, prin firma Inproiect SRL. Este vorba de un act de urbanism necesar firmei menționate mai sus, necesar proiectului „Desființare imobil existent P+4E-Hotel Select și construire imobil P+10E cu funcțiunea de apartamente de vacanță, împrejmuire teren și organiare de șantier. Hotelul se află în stațiunea Mamaia. Valabilitatea actului este de 12 luni.  
 
La finele anului 2019, Inproiect SRL a cumpărat Hotelul Perla de la omul de afaceri Mohammad Murad, pentru aproximativ 4 milioane de euro, conform presei centrale.
 
SC Inproiect SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Inproiect SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Iaşi, strada A. Panu - Centrul de Afaceri Moldova. Capitalul social subscris este de 400.000 de lei, compus din 40.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Ionescu Vasilache Gheorghe. Activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Ca puncte de lucru, firma are un punct la Iași – Centrul de Afaceri Moldova și Hotel Hampton by Hilton Iași, cât și alte trei la Constanța: Hotel Perla, Hotel Lotus și Hotel Select. În anul 2021, firma a raportat 21 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 9,6 milioane lei, cu un profit de peste 6 milioane lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Hotel Select va fi demolat. În locul său va fi ridicat un imobil de 10 etaje în Mamaia

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii