Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Gas Port Oil SRL trece pe imobiliare. Ridică un apart-hotel în Mamaia

ro

01 Sep, 2021 00:00 1981 Marime text
  • Gas Port Oil SRL ridică un apart-hotel în Mamaia
  • Terenul se află în vecinătatea Hotelului Select din stațiune
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul implementat de către societatea Gas Port Oil SRL.
 
Mediul a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Desființare imobil C1 și Construire Imobil P+4E cu funcțiunea de apart-hotel - cu încadrarea în prevederile art. 8, al. 4 din Legea nr. 50/1991, actualizată”, amplasat în județul Constanța, Municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia, Zona Hotel Select, Discoteca Noroc, Lot 1.
 
Titular al proiectului este Gas Port Oil SRL, iar proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.    
 
Pe terenul  din Constanța, zona Mamaia – intrare, în suprafață de  446 mp se propune realizarea unui imobil cu funcțiunea de apart-hotel având o capacitate de 20 de apartamente cu o capacitate de 36 de locuri. Din punct de vedere al parcajelor se vor amenaja pentru cele 20 de unități de cazare cu capacitatea de 36 de locuri de cazare, 20 de locuri de parcare:
- 15 locuri pentru turiști (câte 4 locuri de parcare la 10 locuri de cazare)
- 2 locuri pentru personal (la fiecare 20 de turiști câte un loc de parcare pentru personal)
- 3 locuri de parcare vor fi supliment peste minimul asigurat
 
Valoarea investiției la acestă faza conform devizului general estimativ este de 3.588.000 lei +TVA. Înainte de construirea imobilului propus, va fi demolat imobilul dezafectat cu regim de înălțime parter și cu o suprafață de 272 mp.
 
Despre Gas Port Oil SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu, nr. 45. Asociați în firmă sunt Dan Mihalache și Paris Sterică, ambii cu câte 50% din capitalul social. Paris Sterică este administratorul. În anul 2020, societatea a raportat 7 salariați, cu o cifră de afaceri de 1.976.646 lei, cu un profit de 3.533 lei.
 
Conform Confidas.ro, Dan Mihalache mai este asociat la Panoramis Cafe SRL, iar Gas Port Oil SRL este asociat (50%) în firma Wave Panoramis SRL. Paris Sterică mai este asociat în firmele Fabri Gaz SRL, Gazzo Premium SRL, Grancafe Espresso SRL, Natura Gas SRL și Panoramis Cafe SRL.
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii