Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul comercial de la Sevda supraetajează blocul pe care îl ridică în Mamaia

ro

08 Apr, 2023 16:23 2219 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Ik SRL, firmă din Constanța.
 
Vorbim, așadar, de următoarea investiție: „Modificare proiect autorizat cu AC 202/06.05.2021 din „Construire structură de primire turistică P+2E-3Eretras” în „Construire Imobil Locuințe S+P+4E”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M1, parcela A166/31, lot 6+7.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, județul Constanta şi la sediul investitorului.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

IK SRL, în datele Registrului Comerțului 

Firma a fost înființată în anul 1994, având sediul social pe str. Viceamiral Ioan Murgescu, municipiul Constanța. Capitalul social al societății este de 652.700 lei, cu un număr de 65.270 de părți sociale, valoarea nominală a unei părți fiind de 10 lei. Asociat unic și administrator este Ikmal Anefi. Activitatea principală a firmei este „Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, conform codului CAEN.
 
Societatea are un punct de lucru pe str. Pescarilor, din Constanța, care desfășoară următoarele activități: închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă. Un alt punct de lucru este la Eforie Nord, pe aleea Panselelor, care are ca principale activități aceleași menționate mai sus.
 
Ca venituri, societatea a declarat 4 angajați în anul 2021, cu un profit de 101.550 lei, la o cifră de afaceri de 331.763 lei.
 
De menționat, este faptul că Ikmal Anefi este directorul comercial de la Sevda Impex SRL, societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda. Erol Anefi este asociat unic și administratorul societății de bijuterii.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
 
Ikmal Anefi, directorul comercial de la Sevda, răspun pozitiv de la Mediu pentru investiția din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii