Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ikmal Anefi, directorul comercial de la Sevda, ridică un bloc în Mamaia Nord

ro

10 Feb, 2021 00:00 3667 Marime text
  • IK SRL urmează să ridice o vilă turistică în Mamaia Nord
  • Asociatul unic al firmei este Ikmal Anefi, directorul comercial de la societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constnața anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății IK SRL.
 
Investiția imobiliară constă în „Construire structură de primire turistică P+2-3E Retras”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. M1, parcela 166/31, lot 6+7.
 
Titular al proiectului este IK SRL, prin Anefi Ikmal, cu domiciliul în județul Constanța, municipiul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul societății.
 

IK SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Firma a fost înființată în anul 1994, având sediul social pe str. Viceamiral Ioan Murcescu, municipiul Constanța. Capitalul social al societății este de 652.700 lei, cu un număr de 65.270 de părți sociale, valoarea nominală a unei părți fiind de 10 lei. Asociat unic și administrator este Ikmal Anefi. Activitatea principală a firmei este „ Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, conform codului CAEN.
 
Societatea are un punct de lucru pe str. Pescarilor, din Consstanța, care desfășoară următoarele activități: închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă. Un alt punct de lucru este la Eforie Nord, pe aleea Panselelor care are ca principale activități aceleași menționate mai sus.
 
Ca venituri, societatea a declarat 8 angajați în anul 2019, cu un profit de 70.784 lei, la o cifră de afaceri de 247.400 lei.
 
De menționat, este faptul că Ikmal Anefi este directorul commercial de la Sevda Impex SRL, societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda. Erol Anefi este asociat unic și administratorul societății de bijuterii.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii