Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:00 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Ikmal Anefi, directorul comercial de la Sevda, răspun pozitiv de la Mediu pentru investiția din Mamaia

ro

19 Apr, 2021 00:00 1164 Marime text
  • Ikmal Anefi, directorul comercial de la Sevda, ridică un bloc în Mamaia Nord
 
IK SRL urmează să ridice o vilă turistică în Mamaia Nord Asociatul unic al firmei este Ikmal Anefi, directorul comercial de la societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda.
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul societății IK SRL.

Investiția imobiliară constă în „Construire structură de primire turistică P+2-3E Retras”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. M1, parcela 166/31, lot 6+7.
 
Titular al proiectului este IK SRL, prin Anefi Ikmal, cu domiciliul în județul Constanța, municipiul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul societății.

IK SRL, în datele Registrului Comerțului  


Firma a fost înființată în anul 1994, având sediul social pe str. Viceamiral Ioan Murcescu, municipiul Constanța. Capitalul social al societății este de 652.700 lei, cu un număr de 65.270 de părți sociale, valoarea nominală a unei părți fiind de 10 lei. Asociat unic și administrator este Ikmal Anefi. Activitatea principală a firmei este „ Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, conform codului CAEN.
 
Societatea are un punct de lucru pe str. Pescarilor, din Consstanța, care desfășoară următoarele activități: închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă. Un alt punct de lucru este la Eforie Nord, pe aleea Panselelor care are ca principale activități aceleași menționate mai sus.
 
Ca venituri, societatea a declarat 8 angajați în anul 2019, cu un profit de 70.784 lei, la o cifră de afaceri de 247.400 lei.
 

De menționat, este faptul că Ikmal Anefi este directorul commercial de la Sevda Impex SRL, societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda. Erol Anefi este asociat unic și administratorul societății de bijuterii.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii