Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacia Dental Clinic SRL, răspuns primit de la Primăria Constanța pentru un imobil de pe bulevardul Mamaia

ro

31 Dec, 2021 00:00 2055 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism pentru Dacia Dental Clinic SRL
  • Răspunsul a fost unul negativ pentru clinică
 
Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism pentru Dacia Dental Clinic SRL care intenționează să investească pe bulevardul Mamaia din Constanța, însă răspunsul nu este unul favorabil investitorului.
 
Prin CU 3961 din data de 30.12.2021, Dacia Dental Clinic SRL a solicitat documentul pentru investiția de pe bulevardul Mamaia nr. 130. Municipalitatea a oferit următorul răspuns: „Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Împrejmuire Teren. Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Reabilitare, construire, reconstruire, consolidare, modificare, extindere, schimbare de destinație locuință existentă pentru realizare clădire multi-funcțională cu cabinete medicale, birouri, spații comerciale și organizarea execuției întrucât nu se respectă reglementările puz aprobat prin HCL nr. 35 din 30.01.2021 Referitor La Utilizări Admise: „locuințe individuale și unele funcțiuni complementare locuirii ....; se admit funcțiuni comerciale .... în limita a maxim 50% din AC și să nu afecteze liniștea, securitatea și salubritatea zonei; se admite utilizarea unor încăperi din cadrul apartamentelor existente pentru activități necesare exercitării de profesiuni liberale (avocatură, arhitectură, medicină, etc.)” Și neîncadrarea în pot max aprobat din subzona ZRL2a1: „potmax aprobat - 70%”, POT existent 71,65% . Potrivit prevederilor art. 7 alin. (1) din legea 50/1991 republicată cu modificările și completările ulterioare, odată cu autorizarea executării lucrărilor de bază, prin autorizațiile de construire/desființare se autorizează și executarea organizării lucrărilor de bază (organizare de șantier)”.
 
Despre Dacia Dental Clinic SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2004, cu sediul social pe bulevardul Tomis, nr. 308, Constanța. Asociați în firmă sunt Cristina Pantazi, cu 90% și Ionel Bogdan Pantazi, cu 10%. Cristina Pantazi este administratorul firmei care are ca activitate de bază „Activități de asistență stomatologică”, potrivit codului CAEN. În anul 2020, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 1.810.127 lei, cu un profit de 415.593 lei.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Apartamente şi cabinete medicale Imobil de trei etaje, ridicat de Davinci Luxury SRL pe strada General Manu din Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii