Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local Tudorel Chesoi îşi face spălătorie auto… cu etaj?!

ro

16 Mar, 2016 00:00 3510 Marime text


Consilierul local Tudorel Chesoi intenţionează să aducă modificări importante spălătoriei Trompy de pe bulevardul IC Brătianu, pe care o deţine împreună cu soţia. Ieri, alesul local a obţinut certificat de urbanism pentru supraetajarea spălătoriei auto de la P la P+2E, cu destinaţia birouri, spaţii administrative şi de locuit. Actul a fost eliberat pentru SC Andalex SRL, prin Gabriela Chesoi, pentru imobilul de la adresa bulevardul IC Brătianu nr. 28, şi este valabil 24 de luni.
 
Tudorel Chesoi este consilier local municipal din partea PNŢCD. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, acesta deţine, împreună cu soţia, spălătoria Trompy, care funcţionează pe firma Andalex SRL, societate în care alesul local deţine 50% dintre participări, iar soţia sa, Carmen Gabriela Chesoi, cealaltă jumătate, ambii fiind şi administratorii firmei.
 
Înfiinţată în anul 1996, societatea se ocupă de „alte activităţi referitoare la sănătatea umană“. Potrivit Vrăjitorul.eu, la finele anului 2014, firma declara o cifră de afaceri record de 3.095.032 de lei, un profit de 574.224 de lei, având 43 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii