Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul judeţean Sorin Mocianu, supărat pe un inspector de la Antifraudă (documente)

ro

02 Jul, 2016 00:00 5921 Marime text
Pizzeria şi fast-foodul Cin-Cin, administrat de consilierul judeţean Sorin Mocianu, a fost închis de Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Constanţa pentru o lună, deoarece nu emitea bonuri fiscale.
 
În data de 25.06.2016, inspectorii Antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa au efectuat verificări specifice, în urma cărora au dispus suspendarea activităţii pizzeriei Cin-Cin pentru o perioadă de o lună, pentru încălcarea obligaţiei de utilizare a casei de marcat.
 
L-am contactat pe Sorin Mocianu, care a recunoscut că activitatea pizzeriei Cin-Cin a fost suspendată, dar a precizat că motivul este altul. „Este adevărat că activitatea a fost suspendată, dar nu din cauză că nu a emis bonuri fiscale. Domnul inspector de la Antifraudă nu a ţinut cont de o dispoziţie de încasare lăsată de mine în casă. Nu a ţinut cont de ea. S-a dat cu părerea că este falsă, adică a făcut pe procurorul. Şi eu acum voi sesiza Parchetul, pentru a vedea dacă este falsă sau nu. Sancţiunea a fost că el s-a dat cu părerea. Inspectorul de la Antifraudă şi-a încălcat atribuţiile de serviciu“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Sorin Mocianu.

Despre Cin-Cin SRL

Asociat unic al SC Cin-Cin SRL este Hristu Mocianu, născut pe 26.04.1949, în Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, tatăl consilierului judeţean Sorin Mocianu. Firma a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 28. Capitalul social subscris este de 1.503.420 de lei, integral vărsat, compus din 150.342 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Administratorii societăţii, a cărei activitate vizează domeniul „restaurante“, sunt Sorin Mocianu, născut pe 3.07.1980, în Constanţa, şi Hristu Mocianu.
 
În anul 2013, societatea, cu 43 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri netă de 1.738.648 de lei şi un profit brut de 19.465 de lei. Firma Cin-Cin este proprietara clădirii ridicate în apropierea Geamiei „Hunkiar“, imobil ce a stârnit multe discuţii şi care, de asemenea, a iscat un adevărat război în instanţă. Suprafaţa totală a terenului este de 200,60 de metri pătraţi.

Averea lui Sorin Mocianu


Sorin Mocianu este cunoscut constănţenilor ca administratorul SC Cin Cin SRL. Avuţia acestuia se compune, la ora actuală, dintr-o casă achiziţionată în anul 2011, o remorcă - an de fabricaţie 2007, la care se adaugă două conturi bancare, deschise în 2007, în care are 456.860 de lei şi 530 de euro. În luna martie, acesta a vândut, pentru 240.000 de euro, un teren către SC Real Estate Investment SRL. În anul fiscal 2015, venitul total al familiei Mocianu a fost de 12.387 de lei.
 
Din declaraţia de interese, aflăm că Mocianu deţine nouă părţi sociale în SC Peninsula SRL. În calitate de administrator al SC Cin-Cin SA, Mocianu a avut beneficii totale de 11.589 de lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean Sorin Mocianu pot fi consultate în secţiunea „Documente”. 

Citeşte şi

Consilierul judeţean Sorin Mocianu solicită acord de mediu pentru blocul de pe strada Ion Corvin

Pizzeria Cin-Cin va avea spaţii de cazare Consilierul judeţean Sorin Mocianu, undă verde de la Decebal Făgădău

 Consilierul Sorin Mocianu, administratorul Cin-Cin, construieşte, pe strada Ion Corvin, un imobil cu patru etaje (documente)

Cin-Cin se transformă Va avea şi camere de cazare, şi spaţii de alimentaţie publică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii