Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Şcoala de dans „All In One“ va reprezenta România la etapa mondială a concursului ESDU DanceStar

ro

02 Apr, 2015 00:00 3320 Marime text
Pasiune pentru mişcare, energie, bună dispoziţie şi spirit competiţional sunt doar câteva dintre caracteristicile tinerilor de la Şcoala de dans „All In One“. Dansul deschide noi orizonturi, te ajută să îţi descoperi noi abilităţi, te ajută să fii mai sigur pe tine, mai sociabil, mai dezinvolt.
 
Două trupe de street dance, care practică dansul la nivel de performanţă, Unlimited (categorie de vârstă adolescenţi) şi True Volt (categorie de vârsta juniori) din cadrul Şcolii de dans „All In One“ din Constanţa vor reprezenta România la etapa mondială a concursului ESDU DanceStar, care va avea loc în Croaţia.
 
Tinerii au participat, în luna martie, la faza naţională a concursului ESDU DanceStar, unde s-au clasat pe locul I şi pe locul III. În urma acestor rezultate, constănţenii de la Şcoala de dans „All In One“ vor concura, în luna mai, la etapa mondială a concursului, care va avea loc în Croaţia. Şi anul trecut, copiii de la Şcoala de dans „All In One“ s-au clasat pe locul II la concursul ESDU DanceStar. „Recent, am participat la concursul «Cupa şcolilor la Street dance», unde ne-am adjudecat locul I, reprezentând Liceul Teoretic «Lucian Blaga», şi locul III, reprezentând Colegiul de Arte «Regina Maria». Astfel, ne-am calificat la etapa naţională, care va avea loc la Bistriţa“, a declarat Oana Vasiliev, reprezentatul şcolii de dans. Din trupa Unlimited fac parte Andreea Bica, Ştefania Nichifor, Diana Corbu, Miruna Fătu, Maria Pamfile, Cristina Ilie, Cristina Zaharia, Nae Theodor, iar membrii trupei True Volt sunt Armand Săvulescu, Mita Alexandru, Ştefan Coman, Mario Constantinescu, Ionuţ Neacşu, Andreea Comănescu şi Andreea Godeanu. Coregraful ambelor trupe este Alin Popa. Are doar 23 de ani, însă practică dansul de performanţă de mai bine de opt ani. „All In One“ oferă cursuri de dans sportiv atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi, de street dance (toate categoriile de vârstă), de zumba fitness, de zumba kids şi de gimnastică ritmică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii