Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire de opt etaje pe şoseaua Mangaliei. Proiectul firmei Primavera East Holding SRL, la mâna constănţenilor

ro

10 Oct, 2018 00:00 869 Marime text
Primavera East Holding SRL continuă demersurile pentru ridicarea unul bloc de opt etaje pe şoseaua Mangaliei. Recent, firma a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire clădire locuinţe colective 2+S+P+8 etaje şi împrejmuire teren“. Investiţia va realizată în municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei nr. 80-80A.
 
Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul APM Constanţa, din strada Unirii, zilnic, între orele 9.00-13.00. Tot aici pot fi depuse eventualele sugestii şi reclamaţii.
 
Reamintim că Primavera East Holding SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 23 martie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 252 pentru ridicarea unui bloc pe şoseaua Mangaliei. Actul emis de municipalitate constă în „Construire clădire locuinţe colective 2s+P+8e şi împrejmuire teren“, propus a fi ridicat pe şoseaua Mangaliei nr. 80-80A.
 

Primavera East Holding SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2009, firma are sediul social în Năvodari şi provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 6.948.020 de lei, integral vărsat, este compus din 694.802 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Paulina Stănilă este asociat unic al societăţii. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Ionuţ Stănilă. În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei, la fel şi în anul fiscal 2015.
 
Citeşte şi:
 
Imobil de opt etaje, ridicat de SC Primavera East Holding SRL pe şoseaua Mangaliei

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii