Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:32 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de opt etaje, ridicat de SC Primavera East Holding SRL pe şoseaua Mangaliei

ro

26 Mar, 2018 00:00 1127 Marime text
SC Primavera East Holding SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 23 martie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 252 pentru ridicarea unui bloc pe şoseaua Mangaliei. Actul emis de municipalitate constă în „Construire clădire locuinţe colective 2s+P+8e şi împrejmuire teren“, propus a fi ridicat pe şoseaua Mangaliei nr. 80-80A.
 

Primavera East Holding SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2009, firma are sediul social în Năvodari şi provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 6.948.020 de lei, integral vărsat, este compus din 694.802 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Paulina Stănilă este asociat unic al societăţii. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Ionuţ Stănilă.
 
Printre activităţile secundare ale societăţii se numără: lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; alte lucrări de instalaţii pentru construcţii; cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea; alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.; activităţi de servicii suport combinate şi activităţi de întreţinere peisagistică.
 
În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei, la fel şi în anul fiscal 2015. În ceea ce priveşte situaţia financiară pe anul 2016, nu există date.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii