Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:39 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine ridică un bloc de trei etaje în zona Peninsulară din municipiul Constanța. Documentația, depusă la Mediu

ro

03 Feb, 2021 00:00 1655 Marime text
  • O societate din Constanța a depus documentația pentru ridicarea unui imobil de trei etaje în Centrul Vechi al municipiului
  • Proiectul vizează ridicarea unui bloc pe strada 9 Mai, din zona Peninsulară
  • Investitorul este Sputnik Imobiliare SRL
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul elaborate de societatea Sputnik Imobiliare SRL, în municipiul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire Imobil S+P+3E+terasă circulabilă cu funcțiunea de locuințe colective, spațiu comercial/servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, pe strada 9 Mai, în zona Peninsulară a orașului.
 
Investior este Sputnik Imobiliare S.R.L. prin reprezentant Aiftincăi Lucian. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului sau la sediul societății.  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Date oficiale despre Sputnik Imobiliare SRL

 
Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerțului, Sputnik Imobiliare SRL a luat ființă în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Aiftincăi Veronica este asociat unic al societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, iar asociat este Aiftincăi Lucian.
 
Citește și

Clădire de patru etaje, ridicată pe strada Teleajen din Constanța, supraetajată. Ce a transmis municipalitatea investitorilor
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii