Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:49 22 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta imobilul ridicat de Reinvent Development în zona istorică a municipiului Constanţa (document)

ro

24 Jan, 2020 00:00 4102 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni în data de 28.01.2020, având pe ordinea de zi şi solicitarea de emitere a acordului de consultare publică PUD - construire imobil locuire colectivă cu funcţiuni publice la parter, strada 9 Mai nr. 1. Investitor - SC Reinvent Development SRL.
 
Terenul studiat este în proprietatea SC Reinvent Development SRL, Sputnik Imobiliare SRL, Florea Dragoş Andrei, Panait Adrian şi Panait Alina-Nicoleta, în conformitate cu actele de proprietate, fiind situat în zona peninsulară Constanţa, lângă Biserica „Sfântul Nicolae“. În vecinătatea terenului care face obiectul PUD-ului se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al Primăriei Municipiului Constanţa şi terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice.
 
Zona studiată este parte dintr-o zonă mixta, predominând echipamentele publice, funcţiuni comerciale şi servicii. Pe terenul ce a iniţiat elaborarea PUD-ului se doreşte studierea oportunităţii ridicării unui imobil S+P+3E+terasă circulabilă cu subsol spaţii tehnice cercetare arheologică, locuinţe colective, spaţii comerciale, birouri profesii liberale şi terasă circulabilă pe acoperiş. Pe teren nu există în prezent nicio construcţie. Suprafaţa de teren 300 mp, ce a generat PUD, este un teren viran, neurbanizat. În momentul de faţă, terenul este excavat în vederea cercetării arheologice şi parţial acoperit de vegetaţie spontană crescută haotic, fără valoare biologică şi dendrologică. În fata terenului studiat, pe trotuarul de pe strada Maior Gheorghe Sontu este amplasată o ghenă de gunoi. Noua construcţie va trebui să respecte prevederile OMS 119/2014 ori se va recurge la relocarea sau poziţionarea în subteran a platformei de gunoi prin sisteme mecanizate.
 

Reinvent Development SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, Reinvent Development SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Ungureanu Doru Marian este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În anul fiscal 2017, societatea avea zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 104.044 de lei. În anul fiscal 2018, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 105.223 lei şi o pierdere de 70.492 lei.
 

Date oficiale despre Sputnik Imobiliare SRL

 
Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, Sputnik Imobiliare SRL a luat fiinţă în anul 2018 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Aiftincăi Veronica este asociat unic al societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, iar asociat este Aiftincăi Lucian. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.380 de lei.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta documentaţia depusă de Reinvent Development SRL la Primăria Constanţa.
 
Citeşte şi:

 
Reinvent Development SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanţa. Ce trebuie să facă pentru o investiţie imobiliară pe strada 9 Mai?
 
Sputnik Imobiliare construieşte în Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii