Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:48 21 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de Urbanism Gardul Cimitirului Central din Constanța va fi schimbat

ro

01 Jun, 2023 14:45 1023 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Municipiul Constanța, care dorește să efectueze o investiție la Cimitirul Ortodox Central.

Prin Cu 1561 din data de 31 mai 2023, Municipiul Constanța va desființa și construi împrejmuirea Cimitirului Central, de pe strada Bărăgan (Liniștei) nr. 2-4. Documentația este valabilă 12 luni.

Amintim că în ianuarie, cotidianul ZIUA de Constanța menționa că Primăria Constanța achiziționează serviciul de elaborare documentații tehnico-economice - etapa Studiu de fezabilitate și documentații pentru obtinerea avizelor/acordurilor pentru obiectivul mixt de investiții "Desființare și construire împrejmuire Cimitir Central".

Vă reamintim, în 2011, o parte din gardul Cimitirului Central din Constanţa construit în baza Autorizaţiei de Construire nr. 2054 din 12 decembrie 1994 s-a prăbușit peste doi constănțeni. Un bărbat a murit iar un altul a fost grav rănit de structura fabricată din beton şi cu o înălţime de 2,5 metri. În cădere, plăcile de beton au retezat unul dintre stâlpii folosiţi la iluminatul public. Autoritățile au cârpit gardul în locul în care s-a prăbușit și l-au vopsit roz.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

În 2011 un om a murit strivit de structura de beton. Primăria demarează licitațiile pentru refacerea gardului cimitirului Central din Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii