Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou document de urbanism pentru Cimitirul Central din Constanța!

ro

09 Jun, 2023 12:39 1238 Marime text
Un nou certificat de urbanism pentru Cimitirul Central din Constanța.

Prin Cu 1638 din data de 9 iunie 2023, UAT Constanța va desființa și construi împrejmuirea Cimitirului Central de pe strada Bărăgan nr. 2-4 din Constanța. Documentul este valabil 12 luni.

La finele lui mai a mai fost emis un astfel de document. Prin Cu 1561 din data de 31 mai 2023, Municipiul Constanța va desființa și construi împrejmuirea Cimitirului Central, de pe strada Bărăgan (Liniștei) nr. 2-4. Documentația este valabilă 12 luni.

Amintim că în ianuarie, cotidianul ZIUA de Constanța menționa că Primăria Constanța achiziționează serviciul de elaborare documentații tehnico-economice - etapa Studiu de fezabilitate și documentații pentru obtinerea avizelor/acordurilor pentru obiectivul mixt de investiții "Desființare și construire împrejmuire Cimitir Central".

Vă reamintim, în 2011, o parte din gardul Cimitirului Central din Constanţa construit în baza Autorizaţiei de Construire nr. 2054 din 12 decembrie 1994 s-a prăbușit peste doi constănțeni. Un bărbat a murit iar un altul a fost grav rănit de structura fabricată din beton şi cu o înălţime de 2,5 metri. În cădere, plăcile de beton au retezat unul dintre stâlpii folosiţi la iluminatul public. Autoritățile au cârpit gardul în locul în care s-a prăbușit și l-au vopsit roz.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Certificat de Urbanism
Gardul Cimitirului Central din Constanța va fi schimbat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii