Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:42 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Undă verde de la Mediu pentru cetățeanul spaniol care investește în Mamaia Sat

ro

26 Nov, 2021 00:00 740 Marime text
  • APM a decis că este în regulă proiectul imobiliar al cetățeanului spanion Villanueva Garcia Ruben
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul unui om de afaceri din Spania.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4E locuințe, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în Oraș Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M19, FN, parcela A166/3/1, Lot  17/2/2,  județul Constanța.
 
Titular este Villanueva Garcia Ruben prin Lăcustă Mihaela. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Villanueva Garcia Ruben este un cetățean spaniol, din Toledo, care a mai avut o societate la Constanța, în prezent radiată – Espanya Grup SRL. În firmă, Vullanueva era acționar majoritar, alături de Cătălina Roxana Dumitran.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


Ce se construiește: Un cetățean spaniol investește în imobiliare, în Mamaia Sat
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii