Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Stadiul lucrărilor la blocul de șase etaje, ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 307C

ro

13 Mar, 2021 00:00 2975 Marime text
  • Blocul de șase etaje, ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu, aproape de finalizare
  • Imobilul este ridicat de Petre Cosmin Chirea, Roxana Chirea, Răzvan Gartone și Camer DemirPe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 307C, se ridică un bloc de șase etaje, care va avea funcțiunea de locuințe colective, iar la parter va fi spațiu comercial.Investitorii sunt Petre Cosmin Chirea, Roxana Chirea, Răzvan Gârtone și Camer Demir. Imobilul se aproprie de finalizarea, urmând a fi gata pe 9 noiembrie 2022. Blocul a fost autorizat de către Primăria municipiului Constanța prin AC 1871 din data de 21 octombrie 2019.Petre Cosmin Chirea este asociat în firmele Recreation House Services SRL și Waste Logic Solutions SRL.Răzvan Gârtone este asociat în firmele Anbora Agro SRL, Eco-Field Trading SRL și Sunland Residence SRL.Camer Demir este asociat în firma Erka Commodities SRL.
 


Investiții din zonă

Firma Antreprenor Management SRL, care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru imobilul pe care îl ridică pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 307 din municipiul Constanța, a primit răspuns de la APM, în octombrie 2018.

Astfel, APM Constanța a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. De asemenea, la sediul APM Constanța pot fi depuse și eventuale observații și sugestii la proiectul deciziei de încadrare.

Reamintim că firma Antreprenor Management SRL a prezentat la agenția de mediu proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 1162/2014 și AC nr. 198/2015 prin transformare parter cu supantă în parter și etaj curent, rezultând modificare regim de înălțime din D+P+4 etaje în D+P+5-6 etaje, recompartimentări interioare, schimbare funcți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii